Snel en goed geleverd.

Levering volgens afspraak

levering volgens afspraak

• Communicatie N.v.t.
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

De bestelling was binnen 2 dagen binnen. Het zijn goede messen maar kunnen niet in de vaatwasser omdat het hout helemaal verkleurd

• Communicatie N.v.t.

Geen goeie service

Bestelling werd in diverse leveringen gebracht. Na 11 dagen ontbreken wij nog steeds een item. Na een onaangenaam telefonisch onderhoud kregen we de mededeling dat deze wel geleverd waren. Dit is echter niet het geval. We werden helemaal niet vriendelijk geholpen.

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? vriendelijkheid klantenservice

Snelle bezorging, goed product

Ik had een klein kookplaatje besteld, die werd op zich snel geleverd, alleen had de bezorgdienst de doos op een plek gezet, waar ik nooit kijk. Toen ik contact zocht, omdat ik me afvroeg waar het plaatje bleef (ik had geen track&trace doorgekregen), werd ik netjes beantwoord. Toen ik contact zocht met de bezorgdienst, vond ik uiteindelijk de doos. Tot nu toe ben ik erg blij met het plaatje. Goede kwaliteit.

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? een track&trace sturen na de bestelling

excelent

zeer goede service

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Na kwijtraken pakket netjes opgelost door HorecaRama

Mijn pakket was kwijt geraakt bij DPD, ondertussen dienden wij onderzoek af te wachten voordat wij geld terug zouden krijgen of nieuwe bestek opgestuurd zouden krijgen. Na hierover een aantal keer contact te hebben gehad met de klantenservice van HorecaRama (die zeer goed bereikbaar is) Hebben zij dit netjes opgelost door ons niet te laten wachten op het onderzoek en ons nieuw bestek toegestuurd. Keurig afgehandeld dus!

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Goed bereikbaar en altijd top! Ook goede prijzen.

Super geholpen

Super klantenservice en levering

Top geholpen

10 op 10 op alles!

perfecte service!

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? niets

prima klantenservice

Eerste bestelling bij hen. De artikelen kwam echter beschadigd bij ons aan. Na een mailtje en telefoontje werd dit snel door HorecaRama opgelost. Super klantvriendelijk, waarvoor grote dank.

Good , quick and efficient

Great!

Vlotte service

Heel duidelijke website en afhandeling van de aankoop.

• Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? N.v.t.

Gebeld super te woord gedaan duidelijke uitleg

Verkeerde artikelen gekregen

Mijn vrouw en ik wilde in de winkel/showroom naar verschillende artikelen zoeken/kijken, toen bleek er geen winkel/showroom te zijn voor kleine artikelen. Aan de hand van een vorige pakbon/factuur (oktober 2024)dessert bestek besteld, vrij snel geleverd maar wel zowel mes als vork verkeerd geleverd. Bestek wat ik wilde blijkt ook nog eens uit het assortiment te zijn gehaald. Jammer, niet zo'n beste ervaring voor mij

• Communicatie
  • Wat kan er verbeterd worden aan onze webshop? duidelijk op jullie website vermelden wat jullie aanbieden en wat er te zien is in de showroom, plus assortiment bijhouden

Alles prima

Klasse

Top bedrijf

Prima communicatie

Prima communicatie, kreeg in de morgen bericht dat besteld artikel in de middag door expediteur zou worden afgegeven. De tijd en eigenlijk dag kwam mij niet uit, even gebeld en de levering kunnen verplaatsen naar dag daarop. Geen enkel probleem. Grote klasse buiten dat was het bestelde artikel top verpakt en netjes bij mij binnen afgezet door expediteur. TOP.

Niet tevreden

Ik ben erg ontevreden over de bezorging. Ze hebben het pakket niet aan de deur afgeleverd. Als het een klein pakketje was geweest, was er geen probleem geweest, maar hier is het meer dan 20 liter. Ik heb geen manier om het te bezorgen. Waarschijnlijk moet ik wachten tot het teruggestuurd is en bij een ander bedrijf bestellen.

ruim voldoende

Betrouwbare webshop

Goede webshop, uitgebreid assortiment eenvoudig bestellen tegen scherpe prijzen!

Reitdiep 4

3077AZ Rotterdam

010-7852046

Over HorecaRama BV

HorecaRama is dé online en offline groothandel voor al uw horeca apparatuur en horeca benodigdheden met scherpe prijzen en hoogstaande service! Groot assortiment van koelkast, friteuse, snijplank tot lepel.